Nieuws

Nieuw in 2024

Droogbloemkado’s vanaf 29 maart te koop

Onze vaste klanten weten dat we in onze kadosets ook (vaak) droogbloemen gebruiken. Vanaf 29 maart 2024 verkopen we kado artikelen met uitsluitend droogbloemen geteeld op ons eigen perceel. Dus zoekt u een duurzaam kado voor uzelf of om een ander blij te maken? En waar je ook nog eens heel lang van kunt genieten? Kom dan eens langs. Onze verkoopkasten staan gevuld klaar.

22 maart 2024

Verkoop start zaterdag 12 augustus 2023

Aankomende zaterdag is het weer zover! We gaan starten met de verkoop.
Ook dit jaar hebben we weer nieuwe soorten, zowel eetbaar als voor de sier.
En er zijn kadosets met droogbloemen verkrijgbaar. Een leuke combinatie, al zeggen we het zelf…
Hopelijk zien we jullie de komende maanden.
Wij hebben er zin in!

6 augustus 2023

Leuk artikel

In "Rondom 't Torentje"

Een leuk artikel over PompoenLangenboom in "Rondom 't Torentje"

6 oktober 2022

Verkoop start zaterdag 13 augustus 2022

Het is weer bijna zover! De verkoop van onze pompoenen start a.s. zaterdag.
We vinden zelf dat ze er weer prachtig uitzien.

8 augustus 2022

Twee opvallende nieuwkomers in 2022.

Ook dit jaar hebben we ons assortiment weer uitgebreid.

Twee nieuwkomers willen we er even uitlichten. Dat is de Oliepompoen en de Kabocha. De Kabocha wordt veel gebruikt in de Japanse keuken. Het is een donkergroene pompoen met diep oranje vruchtvlees wat zoet van smaak is. De Oliepompoen wordt geteeld voor zijn pitten. In deze pompoen zitten de grote groene pitten die ook op broodjes en in salades gebruikt worden.

Dit jaar hebben we ruim 70 verschillende soorten, waarvan er maar liefst ruim 40 soorten eetbaar zijn.

We hebben dit jaar ook weer meer gezaaid van de meest gewilde soorten. Ook hebben we wederom meer Halloweenpompoenen gezaaid. Dus als de weergoden ons dit jaar goed gezind zijn, hopen we tot eind oktober pompoenen te kunnen verkopen.

We zien jullie graag vanaf half augustus!

5 juni 2022

Weer te vroeg uitverkocht!

Helaas, ondanks ons positieve nieuws in juli dat we dit jaar tot half november pompoenen hoopten te hebben, zijn ze nu, half oktober, alweer op.

We hebben 30% meer planten gezet, maar de zomer wilde niet echt meewerken dit jaar. Daarbij weten steeds meer mensen ons te vinden en jullie komen ook van steeds verder weg. Natuurlijk is dat een groot compliment voor ons en ons assortiment en voor ons reden om volgend jaar weer meer planten te zetten en hopen op een mooie zomer. We beloven niet dat we volgend jaar tot half november pompoenen zullen hebben, maar we hopen het wel!

Bedankt voor jullie bezoek(en) en graag tot volgend jaar!

18 oktober 2021

Nieuwe soorten en meer pompoenen in 2021

Ondanks, of misschien juist door het Coronavirus, waren we in 2020 te vroeg uitverkocht en hebben wij al vanaf half oktober veel klanten teleur moeten stellen.

Ieder jaar passen wij ons assortiment aan. We vervangen soorten door mooiere en smakelijkere pompoenen en breiden het aantal soorten uit met de mooiste en lekkerste pompoenen. Dit jaar verkopen we bijna 60 verschillende soorten! En daarvan zijn er maar liefst bijna 40 soorten niet alleen mooi, maar ook nog eens eetbaar.

En niet onbelangrijk: Dit jaar zaaien we ook een groter aantal zaden van de meest geliefde soorten. Hierdoor hopen wij dat iedereen tot half november nog kan genieten van onze mooie en smakelijke pompoenen.

2 juli 2021

Uitbreiding assortiment 2020

Ook dit jaar hebben we ons assortiment weer uitgebreid en aangepast aan de vraag.
We hebben nu bijna 50 verschillende soorten pompoenen, waarvan er 25 soorten eetbaar zijn. En die eetbare pompoenen zijn vaak ook nog eens zeer decoratief. Dus u kunt er eerst uw terras mee versieren en er vervolgens nog een heerlijk gerecht van maken.
Ook ons Halloween assortiment is dit jaar uitgebreid. We hebben nu meer vormen, maten en kleuren Halloween pompoenen die uitstekend geschikt zijn voor snijwerk of voor gewoon decoratie.

9 juli 2020

Zeelandse horeca viert Halloween met Langenboomse pompoenen

Dit jaar zien de terrassen en entrees van de Zeelandse horeca er wel erg fraai uit. Mooi uitgesneden reuzenpompoenen van Langenboomse grond kleuren de terrassen oranje en creëren een gezellige Halloween sfeer.

21 oktober 2019

Impressie video

26 augustus 2019

Start Verkoop

Verkoop pompoenen start op zaterdag 17 Augustus

11 augustus 2019

Uitbreiding assortiment

Dit jaar hebben we ons assortiment nog verder uitgebreid. We verkopen nu meer dan 40 soorten pompoenen, waarvan maar liefst 23 soorten eetbaar zijn. Keuze genoeg dus om de meest geschikte smaak (bijvoorbeeld zoet of nootachtig) voor je gerecht te vinden, of om een mooie herfstschikking te maken.

14 juli 2019

Pompoenkunstwerk

Dat onze pompoenen zeer geschikt zijn voor snijwerk, blijkt wel uit deze foto's van Mandy uit Langenboom.

1 november 2018

Winactie

En de winnaar van het kadoset is...

Mia Kuypers, Langenboom!
Van harte gefeliciteerd!

Hartelijk dank aan alle deelnemers.

7 oktober 2018