Halloween

Halloween en pompoenen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Halloweenpompoenen zijn er in veel soorten, kleuren en maten. Dit jaar hebben wij maar liefst 13 verschillende soorten Halloweenpompoenen in ons assortiment.

Variërend in kleur van fel geel (Yellow Mellow) tot diep oranjerood (Solid Gold) en zelfs wit (Moonshine). En van hoogrond (Rockstar/Alladin) tot platrond (Charmant). Met gewichten variërend van 1 kg (Small Sugar) tot 50 kg (Atlantic Giant) is er voor ieder kunstwerk een geschikte pompoen te vinden. Of het nu gaat om een gigantische blikvanger of een klein kunstwerkje van je (klein)kind, keuze genoeg.

Al deze pompoenen zijn uitermate geschikt om uit te hollen en mooie figuren en (griezel)gezichten mee te maken. Probeer ook eens een pompoen te beschilderen. Bijvoorbeeld de witte Moonshine. Beschilderde pompoenen kun je veel langer bewaren dan gesneden exemplaren.

Een activiteit die zich uitstekend leent voor (kinder)feestjes.

Tip houdbaarheid:  Nadat de Halloween-pompoen is uitgehold en uitgesneden neemt de houdbaarheid af. Om deze te verlengen, kun je de pompoen direct na het snijden, 8 uur lang in een bak met water, met daarin een scheut chloor leggen. Hierdoor worden de bacteriën gedood en blijven de pompoenen langer goed. Verder is het van belang dat je het vruchtvlees zoveel mogelijk verwijdert. 

Pompoen Langenboom  |  Dorpsstraat 75 Langenboom  |  pompoenlangenboom@gmail.com